«Στη Γερμανία έχουν αποφασίσει να κάνουν οίκο ανοχής για κτηνοβάτες, θέλει ο άλλος να πηγαίνει με σκύλο, με γάτα, με καμήλα, με καμηλοπάρδαλη. Επειδή λοιπόν το κάνουν στη Γερμανία, θα θέλω εγώ να παντρεύεται ο άλλος καμήλα;».

Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι ο υπουργός Αμυνας μιας ευρωπαϊκής χώρας, μάλιστα μιας χώρας της ευρωζώνης, λέει τα παραπάνω για να δηλώσει την αντίθεσή του στο σύμφωνο συμβίωσης για ζευγάρια του ιδίου φύλου που νομοθετεί η κυβέρνησή του; Πουθενά στον κόσμο οι πολιτικοί δεν μπουρδολογούν χωρίς συνέπειες. Αλλά εδώ είναι Μπαλκάνια…

Η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος ο οποίος ελέγχει τα στρατά (που έλεγε κι η Γεωργία Βασιλειάδου) ισχυρίζεται, στα σοβαρά, ότι η ομοφυλοφιλία είναι αντίστοιχη της κτηνοβασίας κι ότι στην Ευρώπη, και μάλιστα στη Γερμανία, λειτουργούν οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες. Πού το βρήκε; Μα στην πηγή όλων των πληροφοριών, στο απέραντο Ιντερνετ (εκεί που το είχε βρει και η συνάδελφός του του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη πολύ καιρό πριν). Ισχύει; Οχι φυσικά, είναι μια μπούρδα, ένα επινόημα. Και δεν είναι το μόνο. Πώς κατασκευάστηκε; Από ευφάνταστους συνωμοσιολόγους –όπως είχε κατασκευαστεί και η δήθεν δήλωση Κίσινγκερ, ο οποίος ήθελε να εξαφανίσει τους Ελληνες αρχίζοντας από τον πολιτισμό και τη γλώσσα τους!

Προφανώς, η μπούρδα, σε διάφορες παραλλαγές (μια απ’ αυτές, επαυξημένη, παρουσίασε χθες το πρωί η πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΛ σε ραδιοφωνική συνέντευξη), έχει έναν στόχο: να κατασκευάσει ένα ρατσιστικό υπόστρωμα του τύπου: τι δουλειά έχουμε εμείς οι Ελληνες με αυτούς τους υπανθρώπους τους Ευρωπαίους; Μπούρδες τέτοιου τύπου, όσο κυκλοφορούν στο Ιντερνετ, είναι σαν τους ψεκασμούς. Δεν μαζεύονται. Οταν όμως τις ισχυρίζεται σοβαρά ο υπουργός Αμυνας της ελληνικής κυβέρνησης, θα περίμενε κανείς την αντίδραση πρώτα των συνομιλητών του και, τέλος, των νουνεχών κυβερνητικών εταίρων του.

Στο Ιντερνετ είδα ότι ο Πάνος Καμμένος έχει νουνεχείς κυβερνητικούς εταίρους. Να μην πιστεύω το Ιντερνετ;